Refund and Returns Policy

Termeni si conditii

Bun venit pe pagina web https://www.gangstersbarber.com/ (denumită în continuare “Website-ul”). Website-ul este deținut de Gangsters Barber Shop SRL (denumită în continuare “Gangsters Barber” sau “SC Gangsters Barber Shop SRL”), având codul fiscal 48457881, înregistrată sub numărul de ordine J40/12665/2023 și cu sediul la Splaiul Independenței 2J , 030167 Sector 3, București, România.

METODE DE LIVRARE

Produsele vor fi livrate fie de personalul nostru, fie prin intermediul unei firme de curierat rapid, pe teritoriul României. Termenul de livrare este de 1-3 zile lucrătoare de la plasarea comenzii. Factura pentru produsele comandate vă va fi trimisă online la adresa de e-mail indicată în momentul plasării comenzii. Factura simplificată (bonul) va însoți automat comanda în format fizic. Toate produsele vândute beneficiază de garanție conform reglementărilor legale în vigoare.

GARANTIA PRODUSELOR

Toate produsele comercializate pe site-ul nostru beneficiază de condiții de garanție conforme legislației în vigoare și politicilor comerciale ale producătorului și importatorilor. Produsele sunt noi, în ambalajele originale și provin din surse autorizate de fiecare producător sau importator în parte. Produsele cu defecte în perioada de garanție vor fi returnate la Gangsters Barber Shop SRL, Splaiul Independenței 2J , 030167 Sector 3, București, România.

CONDITII DE ACORDARE A GARANTIEI

Perioada de garanție pentru produsul achiziționat este de 12 luni, începând de la data cumpărării acestuia. În cazul în care, în perioada de garanție, produsul achiziționat de dvs. prezintă defecte din motive de proiectare, execuție sau vicii ascunse, acesta va fi reparat gratuit în termenul prevăzut de lege, cu condiția respectării anumitor condiții:

  • Produsul să fie cumpărat în România și utilizat în țara respectivă, în conformitate cu scopul pentru care a fost conceput, respectând instrucțiunile producătorului din manualul de utilizare;
  • Pentru acordarea garanției sunt necesare: documentul de plată (factura), certificatul de garanție completat corect și produsul defect, cu seria completă, identificabilă și nealterată;
  • Garanția își pierde valabilitatea dacă produsul s-a defectat din cauza expunerii la fenomene naturale, incendii, accidente, neglijență în utilizare sau instalări, modificări sau adaptări necorespunzătoare;
  • Nu sunt acoperite de garanție produsele asupra cărora au intervenit pentru reparatii persoane neautorizate și dacă s-au folosit piese de schimb neautorizate sau neaprovizionate prin firma noastră.

Drepturile consumatorilor sunt reglementate de O.G. 21/1992, republicată și L.449/2003, norme în vigoare la data achiziționării produsului.

INSTRUCTIUNI DE PASTRARE A PRODUSELOR

Temperatura medie de păstrare în pungile originale sau cutii etanșe trebuie să fie între 15-30 grade Celsius, în încăperi care să nu fie nici prea umede, nici prea uscate, adică cu o umiditate relativă a aerului între 40-60%. Produsele trebuie protejate de expunerea directă la razele solare și de schimbările bruște de temperatură.

RENUNTAREA LA CUMPARARE

Conform legislației în vigoare, dreptul de renunțare la cumpărare se aplică doar clienților persoane fizice. Astfel, consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantul cu privire la renunțarea la cumpărare, fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului sau, în cazul serviciilor, de la încheierea contractului. Produsul returnat trebuie să fie în aceeași stare în care a fost livrat. Cheltuielile de returnare vor fi suportate de client, iar rambursarea contravalorii produsului se va face în cel mult 30 de zile de la retur. Dacă produsul este returnat într-o stare în care nu mai poate fi vândut ca nou, ne rezervăm dreptul de a solicita o taxă pentru readucerea în stadiul inițial (dacă este posibil).

RETURNAREA PRODUSELOR

Aveți posibilitatea să solicitați returnarea produselor în următoarele situații:

  1. Produs neconform cu specificațiile de pe site: În cazul în care produsul comandat nu corespunde specificațiilor din oferta noastră, puteți solicita returnarea pentru înlocuire sau rambursarea integrală a contravalorii. Dacă se optează pentru înlocuirea cu un produs de o valoare mai mare, diferența va fi achitată de către dumneavoastră, iar în cazul unei valori mai mici, veți primi o rambursare parțială până la valoarea produsului înlocuitor. Costurile de retur și de transport pentru produsul înlocuitor, dacă este cazul, sunt suportate de către Gangsters Barber Shop SRL.
  2. Produse sau colete deteriorate: În situația în care coletele prezintă deteriorări vizibile la primirea prin curier, vă recomandăm să refuzați receptarea lor.
  3. Produse livrate greșit: Dacă vi s-a livrat un alt produs decât cel comandat, vă rugăm să semnalați acest lucru pentru a returna produsul și a-l înlocui cu cel corect. Toate costurile de retur și transport pentru produsul corect vor fi suportate de către Gangsters Barber Shop SRL.

Procedura de retur presupune notificarea prin e-mail, completarea formularului de retur și expedierea produsului prin curierat rapid către noi. Costul transportului de retur este suportat de către client. Suma de returnat se va vira prin transfer bancar în maxim 30 de zile calendaristice de la data denunțării contractului, în contul indicat de client, minus costul transportului.

Mențiune: În toate cazurile de mai sus, cu excepția situațiilor referitoare la defecte, produsele trebuie returnate în starea în care au fost primite. Deteriorarea produselor sau aducerea acestora într-o stare de nevandabilitate duce la refuzarea returului.

INFORMARE SI SUPORT

Echipa noastră vă stă la dispoziție pentru orice situație apărută în relația cu dumneavoastră și Gangsters Barber Shop SRL. Pentru informații suplimentare despre produse, vă invităm să utilizați formularele de contact si veți primi un răspuns în cel mai scurt timp posibil. Situațiile apărute post-vânzare, care vor fi gestionate de Departamentul Relații Clienți, includ:

  • Produse livrate incomplet sau incorect;
  • Livrări întârziate;
  • Produse sau colete ce prezintă deteriorări.

NOTĂ DE INFORMARE PRIVIND PROTECŢIA DATELOR PERSONALE

În conformitate cu cerințele Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, modificată și completată, precum și ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice, site-ul nostru administrat de Gangsters Barber Shop SRL are obligația de a administra în condiții de siguranță și doar în scopurile specificate, datele personale furnizate despre dumneavoastră sau un membru al familiei dumneavoastră. Scopul colectării datelor este utilizarea acestora în vederea facturării produselor comandate.

Furnizarea datelor este obligatorie pentru crearea facturii pentru produsele comandate. Refuzul determină anularea comenzii. Informațiile înregistrate sunt destinate utilizării de către operator în scopul livrării produselor și sunt comunicate numai de către dumneavoastră. Conform Legii nr. 677/2001, beneficiați de dreptul de acces, de intervenție asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale și dreptul de a vă adresa justiției. Aveți dreptul să vă opuneți prelucrării datelor personale și să solicitați ștergerea acestora

INFORMAȚII DESPRE CLIENȚI ȘI POLITICA DE SECURITATE A PLĂȚILOR

Comercianții nu sunt autorizați să rețină informații sensibile și private ale clienților, inclusiv datele cardului utilizat pentru plată. Clienții vor fi notificați corespunzător cu privire la această politica și vor fi informati despre opțiunea de plată 3-D Secure.

Tot conținutul disponibil pe site-ul www.gangstersbarber, inclusiv texte, imagini, grafice, butoane, programe, elemente de grafică web, scripturi și orice alte date, sunt proprietatea Gangsters Barber Shop SRL și/sau a furnizorilor săi și beneficiază de protecție conform Legii drepturilor de autor și a legislației privind dreptul de proprietate intelectuală și industrială. Design-ul integral al site-ului, rezultat din combinarea acestor elemente, este proprietatea exclusivă a societății Gangsters Barber Shop SRL și este protejat de Legea drepturilor de autor și de legislația privind proprietatea intelectuală și industrială. Utilizarea oricărui element menționat mai sus fără acordul scris al Gangsters Barber Shop SRL este supusă sancțiunilor prevăzute de legile în vigoare.

MARCI

Marca “Gangsters Barber Shop” este deținută de Gangsters Barber Shop SRL.

ACCESUL LA SITE

Pe site-ul https://gangstersbarber.com utilizatorul poartă responsabilitatea pentru toate activitățile ce decurg din accesarea site-ului și utilizarea coșului de cumpărături. Datele personale ale utilizatorului vor fi utilizate de Gangsters Barber Shop SRL exclusiv în scopul declarat al acestui site. Informațiile furnizate în formularul de comandă vor fi utilizate pentru a trimite confirmări ale comenzilor, notificări despre promoții și altele. Cu toate acestea, datele personale pot fi divulgate autorităților în drept să verifice tranzacțiile comerciale sau altor autorități care efectuează verificări conforme cu legea, în cazul în care acest lucru este solicitat conform legilor în vigoare.

RESPONSABILITATI PRIVIND PRODUSELE

Gangsters Barber Shop SRL nu poate garanta că descrierea produselor sau orice alt conținut al site-ului este lipsit de erori sau complet. Produsele, atunci când este cazul, sunt însoțite de certificate de garanție emise de producători/importatori. Orice reclamație cu privire la produse trebuie adusă la cunoștința https://gangstersbarber.com în maxim 24 de ore de la primirea acestora.

Toate produsele comercializate prin intermediul site-ului nostru beneficiază de condiții de garanție conforme legislației în vigoare și politicilor comerciale ale producătorului/importatorilor. Produsele sunt noi, în ambalajele originale și provin din surse autorizate de fiecare producător/importator în parte. Certificatele de garanție pot fi emise fie direct de producător/importator, fie de către Gangsters Barber Shop SRL.

În cazul certificatelor de garanție emise de importatori, produsul reclamat ca fiind defect în perioada de garanție trebuie prezentat direct la cel mai apropiat centru de service menționat în certificat. Acest centru autorizat de producător va prelua întreaga responsabilitate pentru rezolvarea problemei legate de garanție.

Shopping Cart